2024 begon met de sloop van Nolleke

07-02-2024 | 16:13

Beste donateur, 

 

Vlak voor de kerstvakantie liep onze crowdfundingcampagne 'Meer ruimte voor Filmtheater Hilversum' op zijn einde en stonden we versteld van het eindbedrag: maar liefst 60.910 euro is gedoneerd door trouwe bezoekers, vrijwilligers, goede buren, verre vrienden, stads- of streekgenoten – door jou! Een ongelofelijk bedrag waar we ontzettend dankbaar voor zijn! 

 

Het is de hoogste tijd voor een update, want sindsdien hebben we niet stilgezeten! 2024 begon met de sloop van Nolleke, het gebouwtje naast het Filmtheater dat voorheen een restaurant is geweest. Daarnaast werkt architect Mart-Jan Oosterveld aan de laatste uitwerking van de tekeningen, daarna kan de aannemer de definitieve kostenraming maken en kunnen wij de opdracht voor de bouw verstrekken. Ondertussen zijn we ook in gesprek met interieurontwerpers voor de inrichting van de nieuwe zalen en de foyer. Het is een spannende fase! 

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus tot een volgende update en in de tussentijd: tot ziens in het Filmtheater!